Contact opnemen

Neem contact op per e-mail of telefoon of maak gebruik van het onderstaande contactformulier. We waarderen uw interesse in onze jeugdvechtsportcompetities en helpen u graag met eventuele vragen of opmerkingen die u heeft. U kunt ons bereiken op de volgende manieren:

– Per e-mail: Als u ons liever een e-mail stuurt, kunt u deze richten aan info@youthfightingleague.com. We streven ernaar om binnen 5 werkdagen te reageren op alle berichten die we ontvangen.

– Telefonisch: Als u direct met ons wilt spreken, kunt u ons telefonisch bereiken op +31 36 525 1397. We staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Youth Fighting League creëert een veilige en inclusieve omgeving voor jeugdvechtsporters van alle niveaus. Ons ervaren team zorgt voor een eerlijke en respectvolle competitie. Jeugdvechtsporten bieden niet alleen fysieke, maar ook mentale voordelen en onze evenementen zijn ontworpen om jonge atleten te helpen zelfvertrouwen en discipline te ontwikkelen.

Veiligheid is een prioriteit voor ons bij Youth Fighting League. Onze competities worden uitgevoerd onder toezicht van ervaren scheidsrechters en we zorgen ervoor dat alle deelnemers de juiste uitrusting dragen. We streven ernaar om de risico’s tot een minimum te beperken en een veilige en gezonde omgeving te bieden. Ons doel is om een veilige en respectvolle omgeving te bieden waarin jonge vechtsporters kunnen gedijen en zichzelf kunnen uitdagen.

Als u vragen heeft over deelname aan onze competities, staan we klaar om u te helpen. We ondersteunen onze jeugdvechtsportgemeenschap en moedigen jonge atleten aan om te groeien en zichzelf uit te dagen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Bedankt voor uw interesse in Youth Fighting League, we horen graag van u!

  Please prove you are human by selecting the Car.

  Vragen over tickets bestellen

  Om tickets te bestellen, kunt u terecht op onze tickets pagina op de website. Hier vindt u een overzicht van alle evenementen en competities waarvoor u tickets kunt bestellen. Kies het evenement waarvoor u tickets wilt bestellen en klik op de “koop nu” knop.

  Vervolgens wordt u doorgestuurd naar onze ticketpartner waar u de tickets kunt bestellen en betalen. Het is mogelijk om meerdere tickets tegelijk te bestellen, zodat u samen met uw vrienden en familie van het evenement kunt genieten.

  Let op: houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van tickets kan variëren, afhankelijk van het evenement en de locatie. We raden u daarom aan om uw tickets tijdig te bestellen om teleurstellingen te voorkomen.

  Mocht u vragen hebben over het bestellen van tickets, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. We helpen u graag verder.

  Neem contact op over sponsoring

  Op onze sponsorpagina vindt u meer informatie over hoe u Youth Fighting League kunt sponsoren. We zijn altijd op zoek naar partners die onze visie delen en ons helpen om onze missie te bereiken om een veilige en inclusieve omgeving te bieden voor jeugdvechtsporten. Op de sponsorpagina vindt u gedetailleerde informatie over hoe u kunt bijdragen aan ons werk. We waarderen de steun van onze sponsors enorm en werken hard om ervoor te zorgen dat ze zichtbaarheid en erkenning krijgen voor hun bijdrage aan onze organisatie. Bezoek onze sponsorpagina voor meer informatie over hoe u kunt bijdragen en om ons huidige sponsoroverzicht te bekijken.

  Adres bezoeken

  We begrijpen dat sommige mensen ons adres willen bezoeken om meer informatie te krijgen over Youth Fighting League. We willen u er echter op wijzen dat we niet kunnen garanderen dat er altijd iemand aanwezig is om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Als u ons adres wilt bezoeken, raden we u aan om van tevoren een afspraak te maken via onze website door een e-mail te sturen of telefonisch contact met ons op te nemen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er iemand beschikbaar is om u te verwelkomen en u te helpen.

  info@youthfightingleague.com
  +31 36 525 1397

  Fightmasters Events
  Markerkant 1525K
  1314 AV, Almere