YFL Best of the Best 3

YFL Best of the Best poster

Youth Fighting League organiseert op 11 december 2023 het grootste jeugdevenement van Europa waar jonge kickboksers zich kunnen aanmelden en strijden om de titel van de beste jeugdige vechter in verschillende gewichtsklassen. Ouders zijn van harte welkom om te komen kijken naar de show die plaatsvindt in het Krachtstation in Utrecht. Dit is een geweldige kans om de toekomstige kampioenen in actie te zien! Mis deze kans niet om getuige te zijn van de spannende wedstrijden en om de jonge vechters te ondersteunen in hun reis naar de top. Meld je nu aan en laat jouw talent zien op het grootste jeugd kickboksevent van Europa!

Event details

Op de eerste dag van het evenement vindt er een belangrijke weging plaats op verschillende locaties in Nederland. Tussen 9:00 en 12:00 uur worden de deelnemers gewogen om te bepalen in welke gewichtsklasse ze worden ingedeeld. Deze weging is van groot belang omdat het bepaalt tegen wie de deelnemers zullen vechten tijdens het evenement. De weging wordt uitgevoerd door gekwalificeerde officials die zorgvuldig te werk gaan om ervoor te zorgen dat de weging nauwkeurig en eerlijk verloopt. De deelnemers worden gevraagd om zich te houden aan de regels en voorschriften met betrekking tot hun gewicht en de kleding die ze dragen tijdens de weging. Na de weging worden de deelnemers ingedeeld in hun gewichtsklasse en kunnen ze zich voorbereiden op de gevechten die later op de dag plaatsvinden. De weging op de eerste dag van het evenement is dus van cruciaal belang voor de deelnemers en het succes van het evenement.

Op dag 2 van het evenement worden de deelnemers verwacht voor de inloop. Zij kunnen zich melden bij de kassa, waar zij een polsbandje krijgen uitgereikt. Het is belangrijk dat de deelnemers dit polsbandje dragen, omdat zij hiermee toegang krijgen tot het gedeelte waar de ringen zich bevinden. Het polsbandje van de deelnemers verschilt van die van de toeschouwers en dit wordt strikt gecontroleerd door de beveiliging. Fraude of distributie van polsbandjes is ten strengste verboden en zal leiden tot diskwalificatie van de betreffende deelnemer. Het dragen van het polsbandje is dus essentieel voor de deelnemers en zorgt voor een veilige en eerlijke wedstrijd. Na ontvangst van het polsbandje kunnen de deelnemers zich voorbereiden op hun gevechten en zich mengen onder de andere deelnemers om elkaar te ontmoeten en te praten over hun strategieën. De inloop van de deelnemers op dag 2 is dus een belangrijk moment voor de wedstrijd en zorgt voor een goede start van het evenement.

Op de dag van het evenement worden toeschouwers verwacht om de gevechten te bekijken en de deelnemers aan te moedigen. De toeschouwers dienen zich naar de tribunes te begeven, welke duidelijk worden aangegeven door middel van borden en pijlen. Het is belangrijk dat toeschouwers de aangegeven route volgen en op hun aangewezen plek gaan zitten, zodat zij het beste zicht hebben op de gevechten. Het is niet toegestaan om zonder geldig polsbandje het gedeelte te betreden waar de ringen zich bevinden en daarom dienen toeschouwers op de tribunes plaats te nemen. Voorafgaand aan de gevechten zal er ook een korte instructie worden gegeven aan de toeschouwers over het bijwonen van de wedstrijd en de regels die zij dienen te volgen. Het bijwonen van de gevechten als toeschouwer is een leuke en spannende manier om het evenement te ervaren en om de deelnemers aan te moedigen in hun strijd.

Het moment is daar: het evenement gaat van start! De eerste categorieën worden aangekondigd en de deelnemers maken zich klaar om de ring te betreden. Het publiek op de tribunes zit op het puntje van hun stoel en is klaar om de gevechten te aanschouwen. De deelnemers in de eerste categorieën zijn vastberaden en zenuwachtig tegelijkertijd, wetende dat zij een belangrijke strijd voor de boeg hebben. De scheidsrechter geeft het teken en het gevecht gaat van start. Het publiek juicht en moedigt de deelnemers aan, terwijl zij hun vaardigheden en technieken tentoonstellen in de ring. Het gevecht is intens en spannend, maar uiteindelijk komt er een winnaar uit de strijd. Het publiek applaudisseert en feliciteert de winnaar terwijl de verliezer sportief zijn of haar nederlaag erkent. Dit is nog maar het begin van een dag vol met adrenaline en emoties, waar deelnemers strijden om de overwinning en toeschouwers genieten van de actie in de ring.

Het einde van het evenement is in zicht en de laatste gevechten van de dag vinden plaats. Het publiek is nog steeds enthousiast en moedigt de deelnemers aan, wetende dat dit het moment is waarop alles op het spel staat. De gevechten zijn hevig en de deelnemers geven alles wat ze in zich hebben om de overwinning te behalen. Na een lange dag vol actie en spanning, komt het moment waarop de winnaars van elke categorie worden bekendgemaakt. Het publiek houdt hun adem in terwijl de scheidsrechter de winnaars aankondigt en zij met een trotse glimlach op hun gezicht de ring betreden om hun prijzen in ontvangst te nemen. Er wordt gejuicht en gefeliciteerd, terwijl de deelnemers elkaar ook onderling feliciteren met hun prestaties. Het evenement is ten einde gekomen en het publiek verlaat de tribunes terwijl zij terugdenken aan de onvergetelijke momenten die zij hebben beleefd. De deelnemers en de organisatoren kijken terug op een succesvolle dag en plannen alweer vooruit voor het volgende evenement. Dit was een dag vol met sportiviteit, vriendschap, en passie voor de sport, waar iedereen trots op kan zijn.

YFL "Best of the Best" 3
30

Dit toegangsbewijs is geldig voor de hele dag.

Saturday Fight Night
30

Dit ticket is voor de hele dag geldig.

Een ticket kost 30 euro en is te bemachtigen via onze website.

Ja, ouders en andere toeschouwers zijn van harte welkom om te komen kijken naar de show.

Hoe kan ik meedoen aan Youth Fighting League Best of the Best als kickbokser?

Alleen kickboksers onder de 18 jaar kunnen zich inschrijven voor dit evenement.

Foto's
Event details
Sponsors