Aankomende events

Aankomende jeugd kickboks events

Welkom bij de Youth Fighting League, hét evenement voor aankomende jeugd kickboks events in Europa! Als jij een gepassioneerde jonge kickbokser bent, is dit het evenement waar je absoluut bij moet zijn. Of je nu een beginner bent of al een doorgewinterde kickbokser, er is altijd een gewichtsklasse die bij jou past. Tijdens onze aankomende jeugd kickboks events in Nederland strijd jij om de titel in een van de diverse gewichtsklassen.

Tijdens onze aankomende jeugd kickboks events in Nederland strijd jij om de titel in een van de diverse gewichtsklassen. Het maakt niet uit of je uitkomt voor een van de meer dan 30 deelnemende kickboksteams of dat je individueel deelneemt – bij de Youth Fighting League is iedereen welkom en staat sportiviteit voorop.

Het evenement is niet alleen een uitstekende kans om je kickboksvaardigheden te testen, maar ook om nieuwe vrienden te maken en jezelf te laten zien voor een groot publiek. De tribunes zitten altijd vol met familie en vrienden die hun favoriete kickbokser komen aanmoedigen. Het is een geweldige sfeer om in te vechten en jezelf te laten zien.

Bovendien vinden er tijdens de aankomende events meerdere wedstrijden tegelijk plaats in de verschillende kickboksringen. Zo kun je niet alleen je eigen wedstrijden bekijken, maar ook genieten van het talent van anderen. Er zijn meer dan 200 deelnemende vechters en er worden meer dan 1000 bezoekers verwacht, dus het evenement is grootschalig en spectaculair.

Of je nu komt om te winnen of om ervaring op te doen, de Youth Fighting League is het perfecte platform voor jonge kickboksers die zichzelf willen uitdagen en hun sportieve prestaties naar een hoger niveau willen tillen. Schrijf je nu in en laat jezelf zien op Europa’s grootste jeugd kickboks evenementen!

YFL Best of the Best poster
11 december 2023
Strijd om de titel van beste jeugdige vechter op het grootste jeugdevenement van Europa bij Youth Fighting League op 11 december 2023. Kom kijken in Utrecht.
Expired
30