Tickets

Bestel tickets

Welkom bij Youth Fighting League, het epicentrum van kickboks- en vechtsportevenementen voor jonge talenten. Hier kunnen jongeren hun vaardigheden tonen en de kickbokswereld laten zien wat ze waard zijn. Wil jij graag getuige zijn van dit spektakel? Bestel nu tickets voor onze evenementen!

YFL "Best of the Best" 3
30

Dit toegangsbewijs is geldig voor de hele dag.

Saturday Fight Night
30

Dit ticket is voor de hele dag geldig.

Je kunt je tickets eenvoudig online bestellen via onze website of via een online ticketverkoopservice. Door online te bestellen, ben je verzekerd van een plaats in de zaal en hoef je slechts even in de rij te staan bij de kassa op de dag van het evenement. Je kunt ook terecht bij een van onze fysieke verkooppunten, zoals onze box offices. Houd er echter wel rekening mee dat sommige evenementen zeer populair zijn en snel uitverkocht kunnen raken.

Door nu je tickets te bestellen, verzeker je jezelf van een plek bij onze volgende evenementen. Of je nu een fan bent van jeugd kickboksen of een geïnteresseerde toeschouwer bent, je zult versteld staan van het talent en de passie van de jonge vechters die de ring betreden. Bovendien bieden wij een geweldige sfeer voor toeschouwers, met een uitgebreid assortiment aan eten en drinken beschikbaar, evenals een merchandise-stand waar je souvenirs en fan-gear kunt kopen.

Bij het bestellen van je tickets hoef je slechts enkele persoonlijke gegevens en je gewenste betaalmethode op te geven. Na voltooiing van de betaling ontvang je een bevestiging per e-mail met alle details van je bestelling en de tickets. Zo ben je altijd op de hoogte van alle belangrijke informatie.

Mis deze kans niet om live de toekomstige sterren van de vechtsport te zien schitteren op ons jeugd kickboks evenement. Bestel nu je tickets en wees verzekerd van een plek bij het volgende spektakel van Youth Fighting League!